Найяскравіші українські кліпи початку 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найяскравіші українські кліпи початку 2018 року

Найяскравіші українські кліпи початку 2018 року
Джерело:  online.ua

За перші два місяці 2018 року українські артисти випустили цілу низку нових кліпів, якими порадували своїх шанувальників. ONLINE.UA підібрав найяскравіші музичні відеоролики початку 2018 року, багато з яких були випущені напередодні 8 березня.

Читайте також: Відома українська співачка випустила новий спокусливий кліп: опубліковано відео

За кілька днів до жіночого свята новим кліпом на пісню ХХДД порадувала своїх шанувальників українська співачка MamaRika. У відероліку артистка з'явилася в пікантному образі, який сподобався користувачам мережі.

До весняного свята випустила новий кліп і Тіна Кароль. Вона записала відео на пісню "Все в мені", яку присвятила своїй таємничої любові.

Нова робота з'явилася і української групи KAZKA. Музиканти записали кліп на пісню "Дива", з якою брали участь в Нацвідборі на "Євробачення-2018".

Хітом початку весни 2018 року став трек групи "Время и стекло" під назвою "ТОП". Музиканти ще не випустили кліп на нього, але встигли записати лірик-відео, яке вже кілька днів займає другу позицію в трендах на YouTube.

Своїх шанувальниць з 8 березня привітала також співачка Lama. Вона презентувала пісню "Привіт, привіт". Кліп на новий трек артистка пообіцяла випустити найближчим часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Залати Огневич в День всіх закоханих представила новий стильний кліп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?