Назріла дуже серйозна розмова: Путін виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Назріла дуже серйозна розмова: Путін виступив з резонансною заявою

Назріла дуже серйозна розмова: Путін виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін виступив з черговою гучною заявою в ході свого свого щорічного послання Федеральним зборам. Російський президент підкреслив, що події у світі розвиваються без жодного контролю та дуже неочікувано, регіональні конфлікти можуть враз стати світовою проблемою. За його словами, це має наштовхнути міжнародну спільноту на дуже серйозну розмову, а Радбез ООН має взяти на себе відповідальність за події.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ми бачимо як неочікувано, без жодного контролю, розвиваються події у світі. Що відбувається на Близькому Сході, у ПАР… Як регіональні конфлікти з неймовірною швидкістю можуть переростати в загрозу для всієї світової спільноти! Переконаний, серйозна розмова про принципи стабільності світового порядку, найгостріші проблеми очевидно вже назріла. Треба проявити політичну волю, сміливість", – сказав він.

Окрім того, президент РФ стверджує, що подати приклад першими повинні країни-засновниці ООН. На його думку, контролювати ситуацію у світі мають 5 ядерних країн.

"Саме 5 ядерних країн несуть відповідальність за збереження та розвиток людства. Росія відкрита до співпраці з усіма зацікавленими міжнародними партнерами. Ми нікому не погрожуємо та не нав’язуємо свою волю", - додав глава Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що альтернативи Мінським угодам по Донбасу немає — Україна повинна прийняти закон про особливий статус Донбасу на безстроковій основі і включити його в Конституцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?