Названа головна мета першого закордонного візиту Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Названа головна мета першого закордонного візиту Зеленського

Названа головна мета першого закордонного візиту Зеленського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський 4 червня здійснить перший закордонний візит у Брюссель, щоб задекларувати незмінність курсу України на інтеграцію до Євросоюзу і НАТО. З даною заявою виступила новопризначена прес-секретарка президента України Юлія Мендель, передає ONLINE.UA.

"Головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського – надати чіткий та недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію", – наголосила вона.

Окрім того, Мендель нагадала, що Зеленський говорив про європейські цінності для України ще під час передвиборчої кампанії та вже на зустрічах із західними лідерами.

"На зустрічах з керівництвом ЄС та НАТО президент планує наголосити на тому, що нове керівництво держави взяло курс на глибинні перетворення і докорінні реформи, зокрема – безкомпромісну боротьбу з корупцією, – сказала Мендель.

За її словами, український президент очікує, що зарубіжні партнери висловлять подальшу підтримку Україні у боротьбі з агресією Росії. Також гарант надіється на фінансову, організаційну та експертну допомогу від Заходу процесу реформ в Україні.

Як повідомляв  ONLINE.UA, президент Чечні  Рамзан Кадиров каже, що розчарувався  в українському лідерові Володимирі Зеленському після його інавгураційної промови у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?