Названа головна причина, з якої переселенці повертаються на окупований Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Названа головна причина, з якої переселенці повертаються на окупований Донбас

Названа головна причина, з якої переселенці повертаються на окупований Донбас
Джерело:  online.ua

Переселенець з Алчевська Луганської області, представник громадської організації "Кримська діаспора" Олег Ломовицький зазначає, що багато переселенців, які виїхали з окупованих територій, повертаються назад через відсутність роботи і доходів, що дозволяють оплатити винаймане житло.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Велика проблема у переселенців - це, звичайно, житло. Кияни скаржаться на високі тарифи, ми мовчимо тихенько в тряпочку, бо у нас до тарифів плюс ще оплата житла на кожного переселенця. Це величезний мінус. Тим, хто працює на зарплату, як і ми спочатку працювали, дуже важко, 50% заробітної плати віддаєш за квартиру", - констатував чоловік.
"Багато приїжджих не знаходять роботу, їдуть назад. Або знаходять роботу, не хочуть 50% віддавати за житло. Залишається найбільш проукраїнська частина населення, яка туди або з політичних міркувань, або ще з якихось причин повертатися не хоче. А так люди повертаються. Не тому, що їм Україна не люба, а тому що є хоча б безкоштовне житло", - додав він.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Не бойтесь уезжать: важная история о новой жизни от переселенца с Донбасса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?