Названа головна тема зустрічі Трампа та Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Названа головна тема зустрічі Трампа та Путіна

Названа головна тема зустрічі Трампа та Путіна
Джерело:  online.ua

11 листопада президенти Росії та США Володимир Путін і Дональд Трамп проведуть у Парижі зустріч в рамках святкування 100-річчя закінчення Першої світової війни. Головною темою цієї зустрічі стане вихід Сполучених Штатів із Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності (РСМД), передає ONLINE.UA з посиланням на El Periodico.

Російська влада переконує, що Трамп втілить в життя свій намір і виведе Сполучені Штати з ракетного договору, хоча офіційно угоду поки ще не розірвано. Росія очікує з боку Вашингтона пояснень, чому Білий дім йде на цей крок.

За даними ЗМІ, європейські країни головним чином турбує можливе повторення ракетної кризи 1980-х років, коли в Європі ракети середньої дальності розгорталися по обидва боки "залізної завіси".

Також зазначається, що міністр оборони США Джеймс Меттіс під час свого візиту до Європи провів у Празі зустріч з прем'єр-міністром Чехії Андреєм Бабішем, на якій спробував послабити тривогу країн-членів НАТО у зв'язку з наміром Трампа вийти з Договору про ліквідацію РСМД.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Росія в ООН підтвердила, що готується до війни з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?