Названа космічна зарплата Колліни в Україні: опубліковані документи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названа космічна зарплата Колліни в Україні: опубліковані документи

Названа космічна зарплата Колліни в Україні: опубліковані документи
Джерело:  Sport Arena

Куратор українських футбольних арбітрів П'єрлуїджі Колліна отримує в Україні зарплату в розмірі 1356000 євро на рік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sport Arena.

Відповідно до опублікованого документа, Колліна отримує всю суму, а всі податки, обов'язкові платежі та збори, нараховані на суму або утримані з неї, що підлягають сплаті на території України, виплачуються Федерацією футболу України.

Якщо ж врахувати податки, то зарплата Колліна складає майже 2 мільйони євро.

При цьому, відповідно до умов контракту, перед Колліною не поставлено конкретних завдань, а всі його обов'язки прописані загальними словами, які ні до чого не зобов'язують.

Водночас, за 7 років роботи Колліни Україна не отримала жодного арбітра в топ-категорії ELITE, жодного арбітра, який працював у фінальній частині футбольного Євро, жодного арбітра, який працював у фінальній частині чемпіонату світу, жодного арбітра на матч групового турніру Ліги чемпіонів.

Фактично, італійський фахівець виконує іміджеву роль, яку можна оцінити лише суб'єктивно.

Дивіться: Легендарний український футболіст "засвітився" з георгіївською стрічкою в Росії: з'явилися фото


Лучано Лучі (фото - dynamomania.com)

Те ж стосується і помічника Колліни Лучано Лучі. Асистент куратора отримує щороку 180 тисяч євро (258 120 євро - з урахуванням податків).

До того ж, Колліна та Лучі користуються низкою бонусів від ФФУ, як то авіаквитки бізнес-класу, апартаменти класу люкс або 5-зірковий готель, авто з особистим водієм і постійний перекладач.

Чи потрібні українському футболу такі помічники, тоді як більшість вітчизняних футбольних клубів ледь зводять кінці з кінцями.

Ці кошти могли піти на розвиток дитячо-юнацького футболу, на будівництво нових футбольних майданчиків, але маємо те, що маємо. Футбольна федерація однієї з найбідніших країн Європи пішла на дивну іміджеву стратегію, яка не дає жодного результату.

Копії контрактів П'єрлуїджі Колліни і Лучано Лучі (Sport Arena)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?