Названа мелодія, яка допомагає боротися зі стресом
Категорія
Культура
Дата публікації

Названа мелодія, яка допомагає боротися зі стресом

Названа мелодія, яка допомагає боротися зі стресом
Джерело:  24 канал

Ученими була виявлена унікальна мелодія для боротьби зі стресом.
Повідомляє ONLINE.UA із посиланням на видання purewow.com.
В результаті дослідження група нейробіологів з Mindlab International виявила, що певний музичний витвір може ефективно допомогти в боротьбі зі стресом. Учені також знайшли унікальну мелодію, яка здатна зменшити стресовий стан на 65%.
У даному експерименті брали участь безліч людей. Вони прослуховували різні композиції, а вчені стежили за рівнем тривожності і вивчали його. Серед багатьох варіантів відмінний результат показала мелодія "Weightless" Marconi Union. Після її прослуховування вчені зафіксували зниження стресу на 65%.


У створенні цієї дивовижної мелодії брали участь звукові терапевти, щоб у результаті отримати повну гармонію басових ліній і ритму.
Нейробіологи запевняють, що дана мелодія допомагає знизити кров'яний тиск, вирівняти пульс, а також зменшити рівень кортизола (гормону стресу).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?