Названа найкрасивіша жінка у світі за версією People
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названа найкрасивіша жінка у світі за версією People

Названа найкрасивіша жінка у світі за версією People
Джерело:  online.ua

Відому голлівудську акторку, продюссерку та маму трьох дітей Дженніфер Гарнер визнано найкрасивішою жінкою в світі за версією популярного журналу People. Варто зазначити, що красуня також є екс-дружиною Бена Аффлека, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ЗМІ.

Голлівудська красуня прикрасила обкладинку нового випуску глянцю,  а в інтерв'ю Дженніфер відверто зізналася, що в дитинстві не вважала себе красивою і не чула компліментів стосовно зовнішності від батьків. Окрім того, вона розповіла, що найчастіше одягається просто та комфортно, надаючи перевагу джинсам і кросівкам. За її словами, після урочистих заходів діти просять змити косметику та переодягнутися.

"І я вважаю це компліментом. Вони просто хочуть бачити в мені маму", – каже Дженніфер.

Варто зазначити, що також у список найкрасивіших потрапили акторки Пріянка Чопра, Брі Ларсон, Каміла Кабельо та інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна голлівудська акторка Меган Фокс відвідала щорічну церемонію Cinema Audio Society в Лос-Анджелесі. Для виходу на червону доріжку Меган одягнула розкішну чорну сукню з розрізами в зоні талії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?