Названа нова фінансова столиця світу
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа нова фінансова столиця світу

Названа нова фінансова столиця світу
Джерело:  online.ua

Рейтинг найбільших фінансових центрів світу знову очолив Нью-Йорк, випередивши Лондон всього на два пункти, передає ONLINE.UA з посиланням на огляд фінансової консалтингової компанії Z/Yen Group Ltd. Зазначимо, що вона кожні півроку розраховує індикатор Global Financial Centres Index (GFCI).

Вказано, що зараз у Нью-Йорка 788 пунктів, у Лондона - 786. При цьому Гонконг, який посів третє місце, продовжує наберати обрети. Зараз у нього 783 пункти.

"Четверте місце зберіг за собою Сінгапур, Шанхай потіснив Токіо на п'ятій сходинці. У десятку також входять Сідней, Пекін, Цюріх і Франкфурт, який підскочив відразу на 10 позицій вгору. Тим часом Торонто, Бостон і Сан-Франциско вибули з топ-10, опинившись на 11-му, 13-му і 14-му місцях відповідно", - сказано в повідомленні.

У рейтингу можна помітити декількох "новачків": Кейптаун - 38 місце, між Дубліном і Мюнхеном; індійський Гуджарат - 77 місце; китайський Ханчжоу - 86 позиція у рейтингу; болгарська столиця Софія - 97 місце.

Варто зазначити, що жодного українського міста в списку немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  журнал The Economist оприлюднив щорічний рейтинг найкомфортніших для проживання міст світу Global Liveability Index 2018. Столиця України, Київ, опинилася в ньому на 118 позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?