Названа переможниця "Міс Земля-2019": яскраві фото та відео з красунею
Категорія
Культура
Дата публікації

Названа переможниця "Міс Земля-2019": яскраві фото та відео з красунею

Названа переможниця "Міс Земля-2019": яскраві фото та відео з красунею
Джерело:  online.ua

У філіппінській столиці Манілі 26 жовтня завершився міжнародний конкурс краси "Міс Земля -2019". Його переможницею стала представниця Пуерто-Ріко Нелліс Піментел. Яскраві фото і відео з красунею були опубліковані на офіційній сторінці конкурсу в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Конкурс "Міс Земля" проходить під егідою ООН щорічно з 2000 року. Його мета - привернення уваги світової громадськості до гуманітарних проблем, захисту навколишнього середовища та охорони живої природи. Щороку в заході беруть участь від 80 до 90 красунь з різних країн світу, які претендують на престижний титул. Переможниця набирає представницею програми ООН з навколишнього середовища, співпрацює зі Всесвітнім фондом дикої природи та іншими організаціями.

У 2019 титул "Міс Земля-2019" отримала 21-річна красуня Нелліс Піментел із Пуерто-Ріко. Друге місце віддали американці Еман Девіс - вона отримала титул "Міс Повітря". Третє місце на конкурсі зайняла чешка Клара Ваврушкова - вона стала Міс Вода-2019. Володаркою четвертого місця і титулу "Міс Вогонь" стала представниця Білорусі Аліса Маненок. Україну в 2019 році на конкурсі представила 20-річна Діана Шабас.

Зауважимо, що на сайті конкурсу "Міс Земля" серед учасниць також окремо вказана представниця анексованого Криму Анастасія Лебедюк. При цьому її сторінка не відкривається, на відміну від профілів інших конкурсанток.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 12 вересня в столиці України відбувся фінал конкурсу "Міс Україна 2019". Переможницею стала 24-річна студентка з Харківщини Маргарита Паша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?