Названа ще одна країна, яку не проти захопити Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа ще одна країна, яку не проти захопити Путін

Названа ще одна країна, яку не проти захопити Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін може бути націлений на захоплення Грузії, адже ця країна буде для Росії зручним плацдармом для окупації всього Південного Кавказу.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE UA висловив професор Державного університету Іллі (Грузія), журналіст Олег Панфілов.
«Не шукайте логіки в діях Росії», - сказав Панфілов.
«Я не скажу, що будь-яка метрополія робила колоніальні народи більш цивілізованими. Так я не думаю. Але я жив певний час у Пакистані, нічого поганого про англійців не чув. Пакистанська преса виходить англійською, менша частина - на урду. Росія Кавказу нічого доброго не дала», - продовжив Панфілов.
«Вам можуть розповісти про дороги, мости і заводи. Ну, ці заводи зараз не працюють. Дороги і мости - це природний процес, завжди щось будується. Тому пояснити логіку дій Росії на Кавказі або в Україні - нереально. Це якщо стратегічно», - пояснив грузинський професор.

Читайте також: Наживка для Росії - грузинський професор Панфілов про больові точки РФ і капкан для Путіна
«В оперативному плані перше, що їм треба на Кавказі - це Грузія. Це зручний плацдарм для захоплення всього Південного Кавказу. Так уже було. З Грузії в XIX столітті створили величезну військову базу, щоб воювати проти Персії і Османської імперії», - додав Панфілов.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росії потрібна Грузія, звідси можна захопити весь південь Кавказу - журналіст Олег Панфілов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?