Названа символічна команда кращих футболістів 2016 року: опубліковано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названа символічна команда кращих футболістів 2016 року: опубліковано фото

Названа символічна команда кращих футболістів 2016 року: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Офіційний сайт УЄФА оприлюднив результати голосування футбольних уболівальників за символічну команду року.
Як повідомляє ONLINE.UA, в команду 2016 року увійшли футболісти п'яти клубів - італійського "Ювентуса", німецької "Баварії", а також іспанських "Барселони", "Реала" і "Атлетіко".
За кількістю представників лідирує мадридський "Реал", який делегував до символічної збірної чотирьох футболістів - захисник Серхіо Рамос, півзахисники Тоні Кроос, Лука Модріч і форвард Кріштіану Роналду.
Троє футболістів представляють в команді року "Барселону" - захисник Жерар Піке, півзахисник Андрес Іньєста і нападник Лео Мессі.
Два представники із Серії А - легендарний голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон і захисник "Старої Синьйори" Леонардо Бонуччі.
Також в команду року потрапили захисник "Баварії" Жером Боатенг і форвард мадридського "Атлетіко" Антуан Грізманн.



Команда року за версією футбольних уболівальників (фото - uefa.com)
Цікаво, що п'ять футболістів зберегли місця в символічній команді в порівнянні з 2015 роком: Рамос, Піке, Іньєста, Роналду і Мессі.
Рекорд серед чемпіонатів утримує іспанська Примера - щороку в символічній збірній є як мінімум один її представник.
Форвард "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро встановив своєрідний рекорд - шість разів аргентинець був серед претендентів у команду року, але жодного разу не був обраний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?