Названі 4 головні книги березня
Категорія
Культура
Дата публікації

Названі 4 головні книги березня

Названі 4 головні книги березня
Джерело:  Вести.ru

По комедійному серіалу "Свати" написали роман, куди ввійшли кумедні історії, які не потрапили на телеекрани. Це перша книга від авторів студії "Квартал 95".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Свати»
Юрій Пойманов
Автори популярного серіалу, який знімав «Квартал 95», перетворили сценарій трьох перших сезонів на комедійний роман. Молоді батьки дівчинки Жені їдуть на деякий час за кордон і залишають дитину на піклування бабусь і дідусів: одні - городяни, інші - з села.
Варто почитати не лише шанувальникам серіалу, але і тим, хто просто хоче посміятися. До книги увійшли кумедні історії, які не були в серіалі.
«33. У полоні темряви »
Гектор Табора
Роман на реальних подіях - в серпні 2010 року на шахті в Чилі стався обвал породи і в полоні опинилися 33 шахтарі. Після спроби врятувати їх ситуація тільки погіршилася. В результаті робітники провели під землею 69 днів.
Варто почитати любителям психології і сюжетів-катастроф. Цікаво спостерігати, як з кожним днем ​​змінюється стан людини, яка втрачає надію на життя.
«Зворотній бiк сутiнi»
Дара Корній
Закручений містичний роман про те, як син Володаря Тьми Стриб йде з сім'ї заради дівчини, яка на боці Світлих сил. Але панночка виявляється ще тією штучкою і кидає хлопця, щоб примкнути до Темних сил. Хоча і народжує від нього дочку Мальву, чиї магічні сили ростуть з кожним днем.
Варто почитати любителям містичних і фентезійних романів. Сюжет чимось нагадує бестселер Лук'яненка «Дозор», тому цікаво порівняти, чия фантазія виявилася відв'язнішою.
«Середина світу»
Андреас Штайнхефель
Популярний в Німеччині серед підлітків роман про 17-річного хлопця Філе. Книга про те, як юнак намагається знайти спільну мову з ексцентричною матір'ю і відлюдною сестрою-близнючкою. А ще намагається дізнатися хоч щось про свого батька, якого жодного разу не бачив.
Варто почитати не тільки підліткам, але і їхнім батькам. Цілком можливо, вигадана історія допоможе тінейджерам адаптуватися в дорослому житті, а батькам - краще зрозуміти проблеми старших дітей.
Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, які книги варто почитати разом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?