Названі чотири країни, готові вважати Крим російським: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Названі чотири країни, готові вважати Крим російським: з'явилося відео

Названі чотири країни, готові вважати Крим російським: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що Вірменія, Білорусь, Узбекистан і Казахстан майже готові визнати Крим територією Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Для мене болісно, ​​що чотири держави колишнього Радянського Союзу (Вірменія, Білорусь, Узбекистан і Казахстан), ці чотири держави нібито, якщо виходити із суті їх поведінки, майже готові визнати Крим не територією України. Я мав розмову в МЗС України, я думаю, що тут ми повинні зробити якісь дуже конкретні дії, як мінімум, з послами цих країн. І ми повинні більш чітко і жорстко позначити свою позицію щодо неприпустимості такої їхньої поведінки", - сказав Чубаров.

Читайте також: Глава Меджлісу зробив гучну заяву про «українських диверсантів» у Криму
Він також додав, що окупований Крим на тлі Донбасу залишається не "сірою", а "чорною" зоною.
"Там є ОБСЄ, там є якісь контакти (на Донбасі, - ред.), а в Криму вони (окупаційна влада, - ред.) нікого не допускають. Ми працюємо в Києві в режимі надзвичайної діяльності з тими членами Меджлісу, які є на материковій Україні", - зазначив глава Меджлісу.


Як повідомляв ONLINE.UA, завершення будівництва залізничного мосту через Керченську протоку до окупованого Криму, яке президент Росії Володимир Путін обіцяв закінчити в 2018 році, зривається через відсутність бажаючих брати участь в конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?