Названі чотири місця, де може перебувати зниклий Янукович
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі чотири місця, де може перебувати зниклий Янукович

Названі чотири місця, де може перебувати зниклий Янукович
Джерело:  Transparency International

Місце перебування втікача президента України Віктора Януковича, який отримав російське громадянство, залишається невідомим, але є кілька припущень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розслідування Центру антикорупційних досліджень та ініціатив Transparency International.
"Представлені відомості вказують на два найбільш вірогідних варіанти: Сочі, де проживають багато представників найближчого оточення Януковича, і Ростов-на-Дону, звідки опальний український політик неодноразово публічно висловлювався з приводу того, що відбувається в Україні", - йдеться в повідомленні.
Також зазначається, що Янукович може перебувати в підмосковній резиденції, або ж в Криму, де у екс-гаранта є нерухомість, яка належала йому раніше, похований син Януковича і проживає його дружина.
Можливо, що Віктор Янукович під заступництвом російської влади просто змінює місце перебування та буває періодично у всіх чотирьох містах.
Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися фото розкішного маєтка соратника Януковича під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?