Названі два моменти, які дозволять Україні повернути Крим і Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Названі два моменти, які дозволять Україні повернути Крим і Донбас

Названі два моменти, які дозволять Україні повернути Крим і Донбас
Джерело:  online.ua

Завдяки сильній армії і міжнародному тиску на Росію Україна зможе повернути Донбас і Крим в найближчому майбутньому.
Таку думку в своєму відеоблозі на ONLINE.UA висловив блогер Ярослав Матюшин.
"Я впевнений, що Україна відновиться в межах 2013 року (з Кримом і всією територією Донбасу, - ONLINE.UA) в найближчому майбутньому, і все це станеться, напевно, завдяки синергії двох факторів", - сказав він.
Читайте також: Дякую Путіну: в Україні розповіли, як Кремль зіграв їй на руку
За його словами, сильна армія і санкції західних країн, введені проти Росії, допоможуть Україні відновити свої колишні межі.
"Перший фактор - це потужна армія, яка тримає рубежі там, де вони зараз є, роблячи так, що ОРДЛО не розповзається і вже ніколи більше не розповзеться. А, навпаки, навіть трохи скорочується, по 100 метрів, по кілометру, по трохи ці "сірі зони", які віджимають ЗСУ. Дотримуючись, природно, Мінських домовленостей. І другий фактор - це міжнародний тиск на Росію, через який вона слабшає в фінансовому та економічному планах все сильніше і сильніше. За даними Держстату Російської Федерації, за грудень 2016 року резервний державний фонд скоротився вдвічі - з двох трильйонів до 937 мільярдів рублів. Тобто, я думаю, їм ще залишилося півроку, і вони його повністю проїдять", - вважає блогер.
"Це не шапкозакидальний настрій, є невеликий зазор для того, щоб дивитися в майбутнє з оптимізмом", - додав Матюшин.


Більше читайте у відеоблозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Україна поверне Крим і весь Донбас в найближчому майбутньому: є два фактори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?