Названі головні ознаки ігрової залежності: дослідження психіатрів
Категорія
Технології
Дата публікації

Названі головні ознаки ігрової залежності: дослідження психіатрів

Названі головні ознаки ігрової залежності: дослідження психіатрів
Джерело:  online.ua

Фахівці у галузі психіатрії організували дослідження залежності до азартних ігор. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати проекту, оприлюднені у British Journal of Psychiatry.

Учасниками дослідження стали 300 жителів Великобританії, вік яких коливається від 19 до 35 років. Усі вони пройшли спеціалізоване лікування, що було спрямоване на викоренення згаданого недуга.

Кожна з осіб страждала шістьома симптомами:
- порушенням сну;
- тривожністю;
- депресивним станом;
- низькою самооцінкою;
- надмірним вживанням алкоголю;
- супутніми психічними розладами.

За версією дослідників, найбільшу небезпеку людям несуть онлайн-казино. Вони дозволяють програти значні суми грошей протягом незначних термінів.

Слід нагадати, що спеціалісти Всесвітньої організації охорони здоров'я додали ігрові розлади до 11 редакції міжнародної класифікації хвороб. Зазначається, для людини, яка страждає такою залежністю, прагнення до гри витісняє усі інші справи.

Як повідомляв ONLINE.UA, британські науковці почали випробування інноваційного методу лікування раку. Передбачається, що нові засоби можуть замінити традиційну хіміотерапію з ін'єкціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?