Названі найнебезпечніші союзники Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Названі найнебезпечніші союзники Путіна в Україні

Названі найнебезпечніші союзники Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

Найнебезпечнішими для України союзниками президента Росії Володимира Путіна є українські політики, які розгойдують ситуацію в країні і створюють напругу в українському суспільстві.
Про це в своїй статті для ONLINE.UA заявив політичний експерт Євген Магда.
Експерт прокоментував протест бойовиків ДНР і ЛНР проти розміщення поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі, зазначивши, що схожої позиції дотримувалися і в Кремлі.
"Свою лепту в коригування позиції Росії внесли представники самопроголошених ДНР і ЛНР Денис Пушилін і Владислав Дейнего, які навідріз виступили проти поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі. Нагадаю, що раніше Олександр Захарченко обіцяв розцінити появу такої місії як вторгнення з усіма наслідками, що випливають. Оскільки сепаратистські злоякісні утворення на тілі Донбасу ніким в світі не визнані, зате озброєні до зубів, до заяв їхніх представників західні політики змушені дослухатися", - пише Магда.
За його словами, крім бойовиків на Донбасі загрозу для України становлять і українські політики, які розхитують ситуацію в країні, що грає на руку Путіну.
"Найбільш небезпечними для нашої країни союзниками Путіна є ... українські політики, готові працювати за методичками Кремля. Потрібно розуміти, що вони не дають розписок кров'ю, більш того - часто є лише ситуативними союзниками, які уникають пропутінських заяв. Їх завдання - розхитувати ситуацію зсередини, створювати напругу в українському суспільстві. Росія надає для них широкі організаційні і медійні можливості, натомість висловлюючи зацікавленість в розхитуванні ситуації. У Кремлі давно зрозуміли, що розгойдування зсередини набагато дешевше прямого військового вторгнення і, що важливо, не викличе загострення відносин із Заходом", - зазначив експерт.
Більше читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Путін кинув проти України маріонеток, найнебезпечніші з них - в Києві

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?