Названі терміни отримання Україною нових грошей МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Названі терміни отримання Україною нових грошей МВФ

Названі терміни отримання Україною нових грошей МВФ
Джерело:  Moody's

Україна отримає черговий транш від Міжнародного валютного фонду на суму $1,7 млрд в середині поточного року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на міжнародне рейтингове агентство Moody's.
У своєму прогнозі Moody's відзначає, що новий уряд в Україні рухається швидким темпом до відновлення роботи за планом реформ.
Агентство також прогнозує повільне відновлення зростання економіки країни в 2016 році і в 2017, після того як сукупний реальний ВВП впав на 15% в минулі два роки. Інфляція в країні знизилася з 60,9% в квітні минулого року до 9,8% за аналогічний період 2016 року. Обмінний курс гривні стабілізувався, але при цьому економіка України залишається крихкою.
Крім того, бюджетний дефіцит, ймовірно, залишиться в межах 3,7%, як і передбачалося МВФ. Moody's також відзначає, що співвідношення держборгу до ВВП все ще залишається надто високим.
Нагадаємо, раніше глава Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард попередила, що програма МВФ не може тривати без реформ з боку влади в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?