Названі українські міста, які претендують на Євробачення-2017
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі українські міста, які претендують на Євробачення-2017

Названі українські міста, які претендують на Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Мери українських міст Києва, Одеси, Львова і Дніпропетровська заявили про бажання прийняти у себе пісенний конкурс "Євробачення-2017", який завдяки перемозі Джамали пройде в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що готовий до проведення конкурсу «Євробачення» і називає імовірною локацією НСК «Олімпійський», говорять у прес-службі міської адміністрації.
Мер Дніпропетровська Борис Філатов повідомив, що звернеться до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією провести «Євробачення» саме в цьому місті.
«На завтра готується звернення», - йдеться в повідомленні прес-служби партії «УКРОП». На думку Філатова, в Дніпропетровську добре розвинена інфраструктура, це сприятиме успішному проведенню конкурсу.
Мер Одеси Геннадій Труханов в Facebook висловив переконання, що гідним проведення конкурсу може стати Одеса.
«Упевнений, наступного року Україна прийме «Євробачення» на високому рівні. Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса - багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією і культурними традиціями! Сподіваюся, так воно і буде», - йдеться в повідомленні.
Мер Львова Андрій Садовий сказав, що місто готове до проведення в 2017 році пісенного конкурсу, оскільки в місті розвинена інфраструктура, достатня кількість готелів і закладів громадського харчування.
«Ми готові провести у себе на найвищому рівні», - сказав Садовий в ефірі телеканалу 112.
Нагадаємо, в мережі посміялися з президента РФ Володимира Путіна, припустивши, що саме він представлятиме Росію на "Євробаченні-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?