Названий новий керівник Київської області
Категорія
Україна
Дата публікації

Названий новий керівник Київської області

Названий новий керівник Київської області
Джерело:  online.ua

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Олександра Горгана головою Київської обласної державної адміністрації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».


Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 11 жовтня.


В даний час Горган є головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.


Конкурсна комісія також обрала резервним кандидатом голови Васильківської районної ради Київської області Наталію Баласинович, яка протягом року має право бути призначеною київським губернатором в разі, якщо Горган не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або відбудуться форс-мажорні обставини.


У фінальному етапі конкурсу на посаду губернатора Київщини також брали участь колишній голова Київської обласної ради 6-го скликання від партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" Микола Бабенко, голова Бориспільської районної адміністрації Київської області Дмитро Воронін і голова Немішаївсбкої селищної ради Бородянського району Київської області Сергій Замідра.


При цьому джерело "Української правди" повідомляє, що Горган є людиною депутата від групи "Воля Народу" Ярослава Москаленко, так як Вишгородський район - це округ Москаленко. Також, за словами джерела, Москаленко був бенефіціаром схем на "Укргазвидобуванні" за часів попереднього менеджменту компанії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  9 вересня президент Петро Порошенко звільнив Максима Мельничука з посади голови Київської обласної державної адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?