Названий шлях, яким Путін може провести своїх людей в Раду
Категорія
Події
Дата публікації

Названий шлях, яким Путін може провести своїх людей в Раду

Названий шлях, яким Путін може провести своїх людей в Раду
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін замість відкритої війни з Україною може зіграти на підкупі і бажанні українців вести мирне життя і провести до Верховної Ради лояльні собі партії.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.
"Путіну набагато простіше маніпулювати настроями населення і провести в парламент через якісь перевибори лояльну політичну силу. Йому краще дати 10 мільйонів, 20, 100 мільйонів доларів цій політичній силі", - вважає співак.
На його думку, Кремлю "простіше купити виборців, провести її (лояльну партію) в парламент і узаконити потім якимось чином ці формування та утворення (на Донбасі), ніж йти на відкриту конфронтацію і, по суті, відкривати тотальний фронт, це ж набагато більше витрат".

Читайте також: Замість матюка: Путіна в Україні запропонували називати новим словом
"Тому я дуже сподіваюся на те, що не буде відкритої війни. Тому що це величезні втрати, це смерті. Це тисячі, сотні тисяч смертей", - сказав він.
Виконавець додав, що "Антитіла" багато їздять по Україні, "їдемо на периферію, бачимо, що там людям потрібно".


"Люди ненавидять ситуацію, яка є. Люди готові миритися, хочуть миритися - як завгодно, лише би був мир. Ось у людей сьогодення, реальне бажання. У дуже великої кількості", - підкреслив він.
Більше читайте на ONLINE.UA Ми знаємо, що робити, якщо Росія піде в наступ до Дніпра - музиканти групи Антитіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?