Названий відсоток кадрових військових Росії серед бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Названий відсоток кадрових військових Росії серед бойовиків ДНР-ЛНР

Названий відсоток кадрових військових Росії серед бойовиків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Український інструктор-волонтер, учасник АТО Олег Бондаренко з позивним Птах впевнений, що близько 30% проросійських бойовиків на Донбасі складають кадрові російські військовослужбовці.


Таку думку він висловив в інтерв'ю на ONLINE.UA.


Бондаренко розповів, що діяльністю угруповань ДНР і ЛНР керують росіяни. "У них і вищий склад, який загальновійськовими операціями займається, і тактичні групи - все під російським управлінням. Кадровики у них на всій техніці. Я от не можу сказати, це строковики або контрактники, швидше за все, строковики. Але частина контрактників у них точно є", - підкреслив він.


Читайте також: Росіяни бояться, що бойовики з Донбасу почнуть воювати з ними - розвідник


"Я боюся назвати, тому що я толком не знаю, як у них там ця система з контрактом працює. Дуже багато найманців - теж російські. Найманці - це криміналітет, як правило, це "чехи" (чеченці мається на увазі), це бандити всякі", - додав учасник АТО.


"Що стосується кадрових. Якщо взяти все те противоборче, що стоїть перед нами, то близько 30% - це кадрові, все інше - шваль всяка. Всі основні ударні сили, які працюють проти нас з того боку - це кадрові військові, регулярні частини армії Росії . Решта - "ополченці", як вони себе називають, - це всього лише цивільні, які є у них поліцаями, за великим рахунком, і витратним матеріалом", - резюмував Птах.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: 30% кадрових росіян, решта - шваль всяка: розвідник про те, хто воює проти України на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?