Названо число українських спортсменів на Олімпіаді-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо число українських спортсменів на Олімпіаді-2018

Названо число українських спортсменів на Олімпіаді-2018
Джерело:  online.ua

На XXIІI зимових Олімпійських іграх в Пхенчхані Україну представлятимуть 33 атлета.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляє Національний олімпійський комітет України.

Читайте також: Легенда українського біатлону пропустить Ігри в Пхенчхані

Відзначається, що саме стільки спортсменів виконали умови кваліфікаційного відбору і увійшли поки в заявку Олімпійської збірної України, яку затвердив Міжнародний олімпійський комітет і Оргкомітет Ігор-2018.

Наші спортсмени змагатимуться в 9 з 15 видів спорту, а саме: в біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (4 спортсмена), санному спорті (6 спортсменів), фрістайлі (3 спортсмени), лижних гонках (4 спортсмена), гірськолижному спорті (2 спортсмена), сноубордингу (1 спортсмен), скелетоні (1 спортсмен) і лижному двоєборстві (1 спортсмен).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомляв про те, що українські спортсмени отримали 32 ліцензії на участь в зимовій Олімпіаді, яка буде проходити в Південній Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?