Названо дві речі, яких дуже не вистачає українським політикам
Категорія
Політика
Дата публікації

Названо дві речі, яких дуже не вистачає українським політикам

Названо дві речі, яких дуже не вистачає українським політикам
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що українським політикам бракує стратегічного бачення майбутнього України і усвідомлення необхідності жертвувати особистими інтересами заради державних.
Про це Магда написав у своїй статті для ONLINE.UA.
"Буде перебільшенням сказати, що в Україні нічого не змінюється, однак темпи і якість змін створюють у більшості громадян враження, що країна рухається не туди", - зазначив експерт.
Далі Магда пояснив своє твердження за допомогою конкретних прикладів.
"Комунікація влади і суспільства кульгає, незважаючи на наявність Міністерства інформаційної політики. Вирівнювання урядом Гройсмана цін на газ для різних категорій споживачів і введення субсидій для оплати подорожчали послуг ЖКГ не стало провалом, але і не претендує на статус прориву. Ремонт доріг загальнонаціонального значення, помітно збільшився в обсягах зробленого, залишає питання про якість. Відмова від прямих поставок російського газу дає підстави розраховувати на поліпшення енергетичної безпеки країни. Темпи прийняття парламентом необхідних для отримання безвізового режиму законів не витримують ніякої критики. Зміст е-декларацій цілого ряду політиків стало вкрай неприємним відкриттям для їх співгромадян", - написав політолог.
"Україна втрачає дорогоцінний час через відсутність у політиків стратегічного бачення її майбутнього і усвідомлення необхідності жертвувати особистими інтересами заради державних", - підсумував він.
Повний текст статті  читайте на ONLINE.UA: На Донбас чекають різні сценарії, крім одного, а у Порошенка з'явилися проблеми: підсумки 2016 року

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?