Названо головний колір 2020 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо головний колір 2020 року

Названо головний колір 2020 року
Джерело:  online.ua

Названо головний колір 2020 року за версією преміального бренда лакофарбових покриттів Dulux. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик на офіційному YouTube-каналі компанії.

Як зазначається у презентації, провідним кольором 2020 року стане відтінок Tranquil Dawn - Спокійний світанок. Це пастельний зелений або навіть оливковий колір. У ролику компанії говориться, що він "навіяний ранковим небом".

Окрім того, зазначається, що це універсальний відтінок, який можна використовувати як в інтер'єрі, так і для "творчості і пошуку сенсу буття".

Варто зазначити, що раніше в Міжнародному дослідницькому інституті Pantone зробили прогноз про головні кольори 2020 року. Згідно з прогнозом віце-президента інституту Лорі Прессмана, основним кольором 2020 року синій. Чоловік вважає, що в майбутньому році дизайнери будуть шукати натхнення в морських відтінках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський президент Дональд Трамп під час відвідування дитячої лікарні в Огайо зайнявся малюванням з дітьми. Зокрема, президент США розфарбовував американський прапор, замалювавши одну зі смуг синім кольором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?