Названо імена поліцейських, загиблих в перестрілці під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

Названо імена поліцейських, загиблих в перестрілці під Києвом

Названо імена поліцейських, загиблих в перестрілці під Києвом
Джерело:  Прес-служба МВС

У Міністерстві внутрішніх справ України назвали імена п'яти  правоохоронців, які в ніч на 4 грудня загинули в ході перестрілки в Княжичах, що знаходяться менш ніж в 30 км від Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.


У відомстві висловили співчуття сім'ям загиблого глави відділу управління КОРД Головного управління Національної поліції України в Києві майора поліції Віталія Валецького, оперуповноважених управління оперативної служби ГУНП в Києві старшого лейтенанта поліції Юліана Рудько і лейтенанта поліції Олександра Маніци, молодших інспекторів Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони старших сержантів поліції Євгена Куртєва і Сергія Орлова.







Відзначимо, що раніше екс-радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній написав в Facebook, що в Броварський лікарні помер шостий поліцейський, який постраждав під час перестрілки.



Однак прес-секретар обласної поліції Микола Жукович заявив "112.ua", що правоохоронні органи не мають подібної інформації.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 4 грудня під Києвом представники державної служби охорони прийняли поліцейських за грабіжників під час затримання банди, що займалася систематичними грабежами квартир, в результаті чого почалася перестрілка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?