Названо імена зірок, які пообіцяли покинути Америку через Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо імена зірок, які пообіцяли покинути Америку через Трампа

Названо імена зірок, які пообіцяли покинути Америку через Трампа
Джерело:  L!fe #шоу

Відомі американські зірки під час президентських перегонів в США заявляли, що якщо переможе кандидат від  Республіканської партії Дональд Трамп  - вони покинуть Америку.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
Серед таких знаменитостей: співачки Майлі Сайрус, Шер, Барбра Стрейзанд, а також актори Семюел Л. Джексон і Вупі Голдберг.
Скандальна співачка Майлі Сайрус заявляла: "Я поїду, якщо він стане моїм президентом". Також  вона опублікувала пікантне фото в підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
У свою чергу, Шер в період передвиборної гонки зробила емоційну заяву, що якщо "паскудного засранця" Трампа оберуть, то вона "полетить на Юпітер".
Американська співачка і актриса Барбра Стрейзанд теж приєдналася до противників Трампа.
"Я краще поїду в Австралію або Канаду", - раніше заявляла вона.

Читайте також: У США через перемогу Трампа розгорається "Майдан"
Зірка "Примари" і володарка "Оскара" Вупі Голдберг під час президентських перегонів говорила:
"Я не хочу, щоб це сталося з Америкою. Може, настав час для мене виїхати?", - заявляла вона коментуючи можливість перемоги Трампа.
Семюел Л. Джексон, відомий своїми ролями у фільмах Квентіна Тарантіно, а також за ролями в "Зоряних війнах", заявляв, що Трамп просто женеться за популярністю, тому його не можна сприймати всерйоз.
До слова, чи залишиться Америка без таких видатних особистостей після перемоги Дональда Трампа - поки невідомо.
Нагадаємо,  в США на президентських виборах переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Республіканець переміг з результатом 276 голосів вибірників проти 218 голосів у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Як повідомляв ONLINE.UA,  українські співачки Таїсія Повалій та Ані Лорак, які піддалися критиці в Україні через часті виступи в Росії, привітали нового президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?