Названо ім'я переможця "Голос.Діти-3": з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо ім'я переможця "Голос.Діти-3": з'явилися фото і відео

Названо ім'я переможця "Голос.Діти-3": з'явилися фото і відео
Джерело:  ТСН

Переможницею дитячого вокального шоу "Голос.Діти-3" стала учасниця команди Тіни Кароль 14-річна Еліна Іващенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Суперфінал проекту відбувся в неділю, 4 грудня.
За перемогу боролися фіналісти шоу - Влад Феничка і Андрій Бойко з команди MONATIKа, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Читайте також: "Голос країни-7": назваy і імена всіх тренерів
У суперфінал, за результатами голосування телеглядачів, увійшли Влад Феничка, Еліна Іващенко та Іванна Решко.
А перемогу здобула Еліна Іващенко, яка перемогла з піснею Христини Соловей "Під облачком", виконаною в супроводі групи Men sound.
Нагадаємо, 14-річна дівчинка з Броварів прийшла на проект, щоб здійснити мрію своєї мами, яка пішла з життя зовсім молодою. Після чого маленька дівчинка стала рости під опікою своїх бабусі й дідусі.



Переможниця отримала звання кращого голосу України, пісню і кліп від телеканалу "1 + 1", тримісячну ротацію пісні від "Нашого радіо", а також тижневу подорож до Діснейленду від компанії "Нова будова", яку Еліні вручила телеведуча Ольга Фреймут.


Користувачі мережі відзначили, що Еліна, як ніхто інший, заслуговувала на перемогу:


"Вітаю! Інакше і бути не могло, у цього проекту була тільки одна переможниця спочатку - Еліна!", "Голос світової зірки, я аж просльозився... стільки емоцій і фарб, вона дуже глибока дівчинка)) Браво Еліна. Сподіваюся стане другою Тіною Кароль згодом, Євробачення і далі дай бог", "Як красиво! Тіна всі номери поставила просто чудово! Дуже талановита і різнопланова Еліна. Просто неймовірний рівень для 14 років. Чарівна дитина", "З перших нот на сліпих прослуховуваннях для себе відзначила Еліну. І написала, що це голос України... і в соцмережах і на YouTube залишила такі коментарі... Голосувала за Еліну, а коли визначилися 3 фіналісти...... сумнівів не залишилося НІЯКИХ ... Залишається привітати Еліну і Тіну з перемогою ... Дівчата так тримати..Розумниці", - пишуть вони.



До слова, Еліну також підтримували такі відомі співачки, як Софія Ротару і Джамала.


Відзначимо, команда Тіни Кароль не вперше перемагає в проекті. Переможцем минулого сезону "Голос.Діти" став саме підопічний Тіни Роман Сасанчин.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала прокоментувала переспів своєї пісні "1944", з якою перемогла на конкурсі, учасницею дитячого вокального шоу "Голос.Діти-3" Еліною Іващенко.






















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?