Названо найбагатших жінок в світі музики
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найбагатших жінок в світі музики

Названо найбагатших жінок в світі музики
Джерело:  online.ua

Журнал Forbes назвав найбагатшу жінку-музиканта. Нею виявилась 31-річна американка барбадоського походження Ріанна (Rihanna). Її фінансовий стан оцінюється у 600 млн доларів, повідомляє ONLINE.UA.

За інформацією журналістів, більшу частину свого багатства Ріанна заробила не в турне чи від продажу музики, а на рекламі. Співачка заключила партнерську угоду з міжнародним брендом LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. У спільній компанії з продажу предметів розкошів та брендового одягу Ріанна має 15%. Крім того, вона має власну компанію з продажу жіночої білизни Savage X Fenty.

На другому місці за Ріанною за розмірами багатства стоїть Мадонна. За свою довгу музичну кар’єру вона зуміла заробити 570 млн доларів. На відміну від лідерки рейтингу, більшу частину свого фінансового стану Мадонна заробила в музичних турне та отримуючи роялті від використання своїх пісень.

На третьому місці рейтингу знаходиться канадська співачка Селін Діон (450 млн доларів), відома в усьому світі піснею My Heart Will Go On з кінофільму «Титанік». На четвертіій сходинці можна знайти Бейонсе (400 млн доларів).

Нагадаємо, що вчора було названо найбільш «залайканого» користувача Instagram. В середньому будь-який пост цієї людини отримує 4,6 млн лайків від своїх прихильників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?