Названо найбільш високооплачуваних знаменитостей у світі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найбільш високооплачуваних знаменитостей у світі

Названо найбільш високооплачуваних знаменитостей у світі
Джерело:  Forbes

Американський журнал Forbes перерахував найбільш оплачуваних знаменитостей у світі. Як виявилось, пальму першості по заробітку за останній рік тримає 29-річна співачка Тейлор Свіфт. За інформацією ONLINE.UA, їй вдалося заробити 185 млн доларів.

Більшу частину доходів дівчина отримала від світового турне в підтримку свого альбому Reputation. Він, у свою чергу, виявився найбільш прибутковим в історії США, принісши співачці, її музикантам, продюсерам та компанії звукозапису 266,1 млн доларів.

Другу позицію в рейтингу найбільш високооплачуваних знаменитостей займає Кайлі Дженнер, яка в свій 21 рік вже стала наймолодшою в світі мільярдеркою. Завдяки продажу косметики зі своїм ім’ям дівчина за рік додала до банківського рахунку ще 170 млн доларів.

На третьому місці знаходиться відомий американський репер і чоловік Кім Кардаш'ян Каньє Уест. Йому вдалося заробити за рік 158 млн доларів. Більшу частину доходів Каньє приносить не музика, а продаж ексклюзивних колекцій спортивного взуття.

До десятки найбагатших знаменитостей також увійшли футболіст Ліонель Мессі, британський музикант Ед Ширан, португальська зірка футболу Кріштіану Роналду, бразильський гравець Неймар, американська рок-група The Eagles, психолог і телеведучий Філ Макгроу, а також боксер Сайлен Альварес, відомий під ім’ям Канело.

Нагадаємо, що не так давно було названо найбільш «залайканого» користувача Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?