Названо найкращі фільми жахів 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найкращі фільми жахів 2018 року

Названо найкращі фільми жахів 2018 року
Джерело:  vulture.com

Експерти порталу Vulture склали новий рейтинг, в який включили кращі фільми жахів, які вийшли з початку 2018 року. На даний момент в ТОП включено 12 хоррорів, які, на думку критиків і глядачів, стали самими моторошними, передає ONLINE.UA.

У рейтинг найкращих фільмів жахів 2018 року потрапила картина "Анігіляція". У ній події розгортаються в загадковій та смертельно небезпечній Зоні Ікс, що кишить аномальними явищами. Головними героїнями хоррора стали чотири жінки, які в звичайному житті працювали психологом, топографом, біологом і антропологом. Вони вирушили в дослідну експедицію назустріч нелюдській таємниці.

У ТОПі кращих хоррорів 2018 року також виявився фільм "Тихе місце" - майже німе кіно з Емілі Блант в головній ролі. Цей хоррор про те, як нашу планету захопили жахливі монстри. Сюжет картини починає розвиток на відокремленій фермі, розташованій далеко від міста і інших атрибутів цивілізації. Саме там сім'я Ебботт, що складається з батьків і трьох дітей, намагається знайти притулок в світі, який перекинувся з ніг на голову.

Також до рейтингу кращих фільмів жахів 2018 року включений хоррор "Тягар". Дія цієї картини відбувається після техногенної катастрофи, внаслідок якої під загрозою опинилося все людство. Головним героєм картини є простий чоловік, який намагається врятувати свою сім'ю і дітей від атаки зомбі.

У ТОП кращих хоррорів першої половини 2018 року експерти також включили наступні картини: "Пекло", "Паранормальне", "Історії примар", "Реінкарнація", "Мохок", "Мама і тато", "Мон мон мон монстри!", "Голодні Z" та "Помста".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що авторитетне видання The Guardian опублікувало рейтинг кращих фільмів, які були випущені за перше півріччя 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?