Названо найкращі кліпи останнього десятиліття
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найкращі кліпи останнього десятиліття

Названо найкращі кліпи останнього десятиліття
Джерело:  online.ua

Портал BuzzFeed склав рейтинг кращих музичних кліпів останнього десятиліття. У нього включили 50 музичних роликів, які найчастіше потрапляли в хіт-парад і зібрали найбільшу кількість переглядів у мережі. У рейтингу виділено ТОП-10 кліпів, які стали лідерами останніх десяти років, повідомляє ONLINE.UA.

У 2010 році кращим в рейтингу названий кліп Адель на пісню Rolling in the Deep. Він зібрав понад 1,6 млрд переглядів в мережі. Поряд з Адель за підсумками 2010 року в ТОП потрапили Каньє Уест з POWER (115 млн переглядів), Кеті Перрі з California Gurls (494 млн переглядів) та Леді Гага і Бейонсе з Telephone (335 млн переглядів).

У 2011 році найулюбленішими у слухачів стали кліпи Кеті Перрі "Last Friday Night" (1,1 млрд переглядів), австралійця Готьє з "Somebody That I Used To Know" (1,2 млрд), Бейонсе з "Countdown" (178 млн переглядів), Ріанни з We Found Love (875 млн) і Леді Гаги - з Marry The Night (83 млн).

У 2012 році переможницею стала співачка Pink з її кліпом на пісню "Try", який на сьогоднішній день подивилися 405 млн раз. Також найчастіше запитували до перегляду кліпи виконавиці M.I.A. Bad Girls (120 млн) і "Ride" Лани Дель Рей (106 млн).

У 2013 році кращим кліпом визнали "Wrecking Ball" співачки Майлі Сайрус. Ролик на сьогоднішній день подивилися більше мільярда разів.

У 2014 році рейтинг кращих кліпів очолила співачка Сіа з гучною піснею "Chandelier" - більше 2 млрд переглядів в YouTube.

У 2015 році переможцем хіт-параду став Джастін Бібер з кліпом на пісню "Sorry". Понад 3,2 млрд переглядів в мережі.

У 2016 році рейтинг кращих кліпів очолив Luis Fonsi з піснею "Despacito". У мережі ролик подивилися 6,5 млрд разів.

У 2017 році Тейлор Свіфт завоювала лідероство в рейтингу з кліпом "Look What You Made Me Do" - 1,1 млрд переглядів.

У 2018 року переможцем у рейтингу кращих кліпів став репер Drake з кліпом на пісню God's Plan - понад мільярд переглядів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найстрашнішим серіалом в історії телебачення названий оригінальний серіал режисерів Девіда Лінча і Марка Фроста "Твін Пікс". Він виходив на екрани в 1990-91 роках, а його продовження було знято в 2017 році. Всього в рейтинг найстрашніших серіалів за версією оглядачів журналу Rolling Stone потрапили 30 фільмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?