Названо найнепотрібніші і дивні технічні винаходи 2017 року
Категорія
Технології
Дата публікації

Названо найнепотрібніші і дивні технічні винаходи 2017 року

Названо найнепотрібніші і дивні технічні винаходи 2017 року

Експерти підбили підсумки 2017 року по виходу унікальних технічних "ноу-хау", якими компанії з усього світу намагалися здивувати споживачів.

ТОП-10 найбільш абсурдних інновацій 2017 року склали експерти видання Gizmodo, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Інженер створив чудо-одяг, який росте разом з дітьми: з'явилося відео

Лідером рейтингу найбільш непотрібних і дивних винаходів стала соковижималка, яка витягує рідину з пакетів з фруктовим пюре, вартістю 700 доларів.

Друге місце в списку некорисних винаходів віддали вендинговим автоматам, які можна встановлювати у себе вдома. Виробники пропонували встановити в своїх квартирах автоматизовані кіоски з певним асортиментом товарів, які найчастіше продаються у маленьких сімейних магазинчиках.

Замкнув трійку лідерів у рейтингу найбільш непотрібних ноу-хау намет-антистрес, в якому можна помедитувати і відпочити прямо в офісі.

На четвертому місці в ТОП-10 найбільш абсурдних винаходів 2017 року посіло "хмарне зберігання" для речей. Автори ідеї запропонували організувати осередки для тимчасового зберігання непотрібних речей, управляти якими можна за допомогою програми на гаджеті.

П'яте місце у списку віддали чайнику Teforia за 400 доларів, створеного для приготування "ідеального чаю". Апарат працює за принципом крапельної коферварки, що дозволяє отримувати більш насичений напій. Спочатку цей винахід привернув увагу покупців, зібравши в продажу 17 млн доларів. Пізніше стартап припинив своє існування.

У рейтинг найбільш непотрібних інновацій також увійшли: комунальний пристрій "колівінг", що дозволяє людям проживати в одному приміщенні, але в різних зонах, маршрутка Lyft, яка виявилася звичайним міським транспортним засобом, але з більш дорогими тарифами на проїзд, "горизонтальний хмарочос" Google, поштова скринька Amazon і вертоліт-таксі Uber.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше був оприлюднений рейтинг самих ненадійних паролів 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?