Названо нове сумне число бійців, загиблих за час АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Названо нове сумне число бійців, загиблих за час АТО

Названо нове сумне число бійців, загиблих за час АТО
Джерело:  online.ua

Згідно з офіційними даними Міністерства оборони України, з початку проведення антитерористичної операції на Донбасі в 2014 році загинули 2145 українських військових, з них 691 боєць був призваний під час часткової мобілізації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну відповідь Міноборони на запит сайту "Доступ до правди".
У документі наголошується, що за станом на 21 листопада 2016 року загинули 2145 військовослужбовців, небойові втрати в ЗСУ склали 487 померлими.
Поранення отримав 7091 боєць Збройних сил України.
Серед загиблих бійців ЗСУ - 335 офіцерів і 1807 солдатів і сержантів.
Читайте також: Укра їнський боєць загинув під Маріуполем: з'явилися подробиці про втрати АТО
Датою офіційного початку АТО вважається 7 квітня 2014 року, коли колишній в. о. президента України Олександр Турчинов оголосив про проведення операції проти сепаратистів, які захопили кілька адміністративних будівель в Донецьку, Харкові та Луганську.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко, виступаючи на заході з нагоди Дня захисника України, заявив, що в АТО на Донбасі за 2,5 року взяли участь 280 тисяч українців, а загинули - понад 2,5 тисячі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?