Названо переможця популярного українського шоу: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо переможця популярного українського шоу: з'явилися фото і відео

Названо переможця популярного українського шоу: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Переможцем шостого сезону популярного українського шоу"Зважені та щасливі" став найважчий учасник в історії проекту - Аркадій Василишин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "СТБ".
27-річний чоловік прийшов на проект з вагою 235 кг. Аркадію вдалося скинути 132 кг (56,17%). В нагороду, крім нової фігури, Василишин отримав 200 тис грн.

Читайте також: "Голос країни-7": названі імена всіх тренерів
Його тренером був український боксер В'ячеслав Узелков.


Переможцем домашнього схуднення стала 32-річна Олена Александрова, яка прийшла на проект з вагою 134 кілограми і схудла на 77 кілограмів, а в процентах це - 57,46! Нинішня вага учасниці - 57 кілограмів! Дівчина отримала 100 тис грн.
Тренером Олени, як і всіх жінок на проекті, була дружина В'ячеслава Узелкова - Марина Боржемська-Узелкова.


"Зважені та щасливі" – це шоу, в якому учасники намагаються скинути зайву вагу і привести своє тіло в форму, в чому їм допомагають спеціальні тренування і завдання. Крім того, вони дотримуються правильного харчування.


Як повідомляв ONLINE.UA, переможцем дитячого вокального шоу "Голос.Діти-3" стала учасниця команди Тіни Кароль 14-річна Еліна Іващенко.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?