Названо умову, за якої Україна поверне Крим і Донбас без крові і війни
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо умову, за якої Україна поверне Крим і Донбас без крові і війни

Названо умову, за якої Україна поверне Крим і Донбас без крові і війни
Джерело:  online.ua

Україна може безкровно повернути окупований росіянами Крим і звільнити Донбас після того, як сама ідея "русского міра" зазнає поразки.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказав відомий журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв.
"Я не хочу війни, і дай Бог, щоб це сталося після того, як в Росії зазнає поразки сама ідея "русского міра" разом із банкрутством цієї людиноненависницької системи", - заявив він.
Крім того, на думку журналіста, "коли ця система завалиться, можете мені повірити, ніякого опору ні в Криму, ні на Донбасі не буде".

Читайте також: У Пу тіна є ілюзія, яка його згубить, а Росії не уникнути війни - Айдер Муждабаєв
Також Муждабаєв висловив упевненість в тому, що українці проведуть паради в звільнених містах.
"Парад буде обов'язково! Буде парад і в Сімферополі, і в Севастополі. І в складі українських підрозділів будуть і кримськотатарські підрозділи. На українських танких будуть і українські прапори, і кримськотатарські. Я бажаю, щоб це пройшло безкровно", - резюмував він.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Українські війська обов'язково проведуть паради і в Донецьку, і в Криму - Айдер Муждабаєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?