НБА скасувала усі матчі - коронавірус виявили у гравців
Категорія
Спорт
Дата публікації

НБА скасувала усі матчі - коронавірус виявили у гравців

НБА скасувала усі матчі - коронавірус виявили у гравців
Джерело:  online.ua

Національна баскетбольна асоціація зупинила усі матчі поточного сезону на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

Згідно із заявою НБА, змагання переносяться на невизначений період. Приводом для них стало виявлення китайської інфекції у гравця команди "Юта Джаз". Напередодні, 11 березня, це спровокувало відкладення її матчу проти "Оклахоми".

Пізніше COVID-19 виявили у розігруючого захисника "Юти" Еммануеля Мудіая.

Матч між клубами "Сакраменто" й "Новий Орлеан" скасували, бо підозру на коронавірус мав арбітр. До того цей чоловік судив одну з ігор за участю "Юти".

Рішення про зупинку матчів стає чинним вже у четвер, 12 березня. Представники НБА відзначили безпрецедентність подібного рішення для історії.

Станом на ранок 12 березня у світі зареєстровано понад 124 тисячі випадків нового коронавірусу. Всесвітня організація охорони здоров'я підтвердила близько 4,6 тисячі смертей від інфекції.

Нагадаємо, на нашому континенті тривають престижні футбольні турніри — Ліга Чемпіонів та Ліга Європі. Найближчі матчі пройдуть із порожніми трибунами. Таке ж рішення ухвалили щодо багатьох товариських поєдинків між національними збірними наприкінці березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олімпійські ігри 2020 року в Токіо можуть перенести на один чи два роки через поширення китайського коронавірусу COVID-19. За словами представника Міжнародного олімпійського комітету Хараюкі Такахаші, це рішення — оптимальне у контексті фінансових витрат організаторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?