«Не буду весільним генералом»: екс-президент України виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

«Не буду весільним генералом»: екс-президент України виступив з гучною заявою

«Не буду весільним генералом»: екс-президент України виступив з гучною заявою

Колишній президент України Леонід Кучма погодився з пропозицією нового глави держави Володимира Зеленського очолити Тристоронню контактну группу на переговорах у Мінську. При цьому він заявив, що раніше «працював весільним генералом», а тепер «буде приймати рішення», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

На брифінгу в Адмінстрації президента Леонід Кучма розповів деталі свого призначення:

«Я звик у своєму житті приймати рішення, виконувати їх і відповідати за них. Сьогоднішня зустріч у президента показує, що в мене є така можливість у групі, яка створена в Нормандському форматі», – заявив колишній президент.

Відомо, що найближча тристороння зустріч у Мінську в новому складі відбудеться в середу 5 червня. Кучма наголошує, що рішення, які приймаються на цій зустрічі, «повинні виконуватись».

«Якщо ми ухвалюємо там рішення, то вони повинні виконуватись…Як я іноді казав, я не можу працювати в якості весільного генерала. Розумію, що сьогодні є можливість працювати на благо країни,» – підкреслив Кучма.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що зять Леоніда Кучми – олігарх Віктор Пінчук був помічений журналістами біля входу в Адміністрацію президента Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?