Не буває поганого народу, бувають погані люди в будь-якому народі - Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Не буває поганого народу, бувають погані люди в будь-якому народі - Савченко

Не буває поганого народу, бувають погані люди в будь-якому народі - Савченко
Джерело:  online.ua

У Донецькому суді Ростовської області почався допит народного депутата України Надії Савченко, повідомляє адвокат Микола Полозов у ​​своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.
«Починається допит Надії Вікторівни. Зараз вона дасть детальні свідчення. Щоб не затягувати час суду, Надія даватиме свідчення російською мовою», - пише Полозов.
Савченко почала свій виступ з преамбули: «Кожне моє слово є правдою і матиме значення для суду. Я ніколи не мала ненависті до росіян і до російськомовних».
Надія розповіла, що брала участь у миротворчій місії України в Іраку і служила в десантних військах, після чого вступила до Харківського льотного училища. Після почався "Майдан", але Надія не стала говорити про нього, оскільки вважає це справою суто України.
Далі вона почала говорити про Крим і повідомила, що після окупації вона добровільно хотіла служити в АТО, щоб захистити свою Батьківщину. Але командир з різних причин кілька разів їй відмовив.
Також Надія розповіла про свою службу в загоні "Айдар", де вона була льотчицею. Тоді не було навіть військової техніки, а люди на блокпостах віддавали автомати, коли закінчувався їх наряд.
"У мене немає ненависті до російських людей. Не буває поганого народу, бувають погані люди в будь-якому народі", - передає Полозов слова своєї підзахисної.
Раніше суд відмовився вивчити відеозапис затримання Надії, долучити до справи свідчення бійця ЗСУ Івана Руснака і реальні докази експерта з мобільного зв'язку Андрія Іванова. Як повідомлялося, через голодування стан Надії погіршується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?