Не допустити АТО 2.0. Командир роти ЗСУ Федоренко наголосив на важливості згуртованості суспільства
Категорія
Україна
Дата публікації

Не допустити АТО 2.0. Командир роти ЗСУ Федоренко наголосив на важливості згуртованості суспільства

Не допустити АТО 2.0. Командир роти ЗСУ Федоренко наголосив на важливості згуртованості суспільства
Джерело:  online.ua

Юрій Федоренко, командир роти ЗСУ зауважив, що українцям важливо згуртуватися та тримати стрій, попри деяку “стабілізацію” війни у центральних містах. Це допоможе не повторити сценарію АТО вдруге.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Як не допустити АТО 2.0

Юрій Федоренко в етері online.ua зазначив, що надзвичайно важливим залишається зберегти згуртованість та бойовий настрій, який був на початку війни, щоб не допустити повтору ситуації з антитерористичною операцією.

За його словами, основне “східне завдання” — не допустити АТО 2.0.

Він зазначив, що АТО стала війною в більшості для тих, у кого родичі безпосередньо знаходились у зоні бойових дій, а також для людей, які є українцями "від народження", бачать себе виключно вільними в незалежній Україні, які допомагали всім чим могли, коли цього не робили інші.

Лінія фронту відсунулась від основних міст України. ППО налаштовує нашу роботу, кількість ракет і шахедів долітає все менша до центральних міст, тому складається враження нібито в країні все налагоджується, — сказав Федоренко

Він закцентував увагу на тому, що Україна вже “надломила хребет” російських військ, проте для того, щоб його повністю зломити – потрібно бути більш згуртованими і зконцентрованими, ніж на початку війни.

Мир можливий виключно через перемогу на полі бою, а для цього ще дуже багато доведеться заплатити. Дуже багато, – наголосив Федоренко.

Чому масовані ракетні атаки РФ відбуваються рідше

Представник ГУР Вадим Скібіцький заявив, що Росія вичерпує запаси ракетного озброєння, а тому масовані атаки на Україну тепер можуть відбуватися лише раз на місяць, а то й рідше.

Він зазначив, що, попри обмеженість запасів ракет, РФ продовжить завдавати ударів по Україні, однак їх частота залежить від здатності агресора накопичити ракетне озброєння.

Скібіцький пояснив, що тактика ракетних атак РФ суттєво змінилася з моменту перших ударів восени минулого року. Тоді основою масованих атак ворога були крилаті ракети Х-101, Х-555, а також крилаті ракети морського базування Калібр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?