Не допустити смерті: Україна запропонувала Росії будь-які умови на обмін Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Не допустити смерті: Україна запропонувала Росії будь-які умови на обмін Сенцова

Не допустити смерті: Україна запропонувала Росії будь-які умови на обмін Сенцова
Джерело:  online.ua

Українська сторона готова піти на будь-які умови Москви, щоб звільнити українського політв'язня Олега Сенцова, стан якого на 87-й день голодовки катастрофічний.

Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова, передає ONLINE.UA.

Денисова підкреслила, що готова вилетіти в Росію негайно, щоб обговорити умови. Також вона закликала відповідальних осіб РФ якнайшвидше надати літак, щоб транспортувати режисера в будь-яку лікарню, де йому зможуть надати належну медичну допомогу.

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини повідомила, що звернення матері Сенцова до Путіна досі залишилося без відповіді, а ініціативу України щодо розблокування процесу обміну політв'язнями Москва гальмує.

"Закликаю всіх небайдужих долучитися і не допустити смерті Олега Сенцова!",- написала Денисова.

Раніше сестра Олега Сенцова повідомила, що його стан катастрофічно поганий. Він написав їй листа, в якому розповів, що майже не встає, а кінець його близький.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що стан Олега Сенцова стрімко погіршується. За словами адвоката, у нього вже знизився пульс до 40 ударів в хвилину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?