Не дотримав слова - Мессі жорстко підбив підсумки конфлікту з Барселоною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Не дотримав слова - Мессі жорстко підбив підсумки конфлікту з Барселоною

Не дотримав слова - Мессі жорстко підбив підсумки конфлікту з Барселоною
Джерело:  online.ua

Зірка футболу Ліонель Мессі виступив зі спеціальним інтерв'ю, в якому підтвердив намір грати ще один сезон за "Барселону". Водночас цей публічний виступ сповнений нищівною критикою у відношенні футбольних менеджерів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Goal.com.

За словами аргентинського нападника, він завжди був у гарних стосунках з президентом клубу Жозепом Бартомеу.

"Рішення (про розрив) з'явилось значно раніше. Я неодноразово розмовляв на цю тему з президентом. Він завжди повторював, що я можу піти в кінці сезону, і зрештою не дотримав свого слова", - зауважив Мессі.

Він стверджує, що мав переконання про право залишити команду влітку 2020 року.

"Президент завжди говорив, що в кінці сезону я зможу вирішувати – йти або залишатися. Тепер вони чіпляються за той факт, що я не сказав цього до 10 червня, хоча сезон перебував у розпалі, адже бісовий коронавірус змістив усі терміни. Це – єдина причина, чому я залишаюся", - додав форвард.

Футболіст наголосив, його проінформували, єдиний спосіб залишити клубу — сплатити 700 мільйонів євро за передчасний розрив контракту, однак до такого він не готовий.

"Я б ніколи не зміг судитися з Барселоною, адже це – моя домівка. Вони дали мені все, і я також дав їм усе... Я не заслуговував, щоб про мене розповідали всілякі дурниці. Світ футболу сповнений фальшивих людей, тепер я знаю багатьох в обличчя", - резюмував спортсмен.

Нагадаємо, нещодавно Мессі проігнорував збір команди на її базі в Каталонії, з якого 31 серпня почалася підготовка до нового сезону. Керівництво клубу за це планує застосувати до нього штраф.

Як повідомляв ONLINE.UA, Хорхе Мессі нещодавно прибув до Іспанії для переговорів з керівництвом "Барселони" щодо свого сина, зіркового форварда, однак не відзначився якимись заявами. Нещодавно медіа оприлюднили його лист, в якому той критично говорить про клуб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?