Не лише нагороди: стало відомо, як солдат Путіна заохочують за вбивство українців
Категорія
Події
Дата публікації

Не лише нагороди: стало відомо, як солдат Путіна заохочують за вбивство українців

Не лише нагороди: стало відомо, як солдат Путіна заохочують за вбивство українців
Джерело:  InformNapalm

Російських військових, які брали участь у вторгненні на Донбас, крім орденів і медалей командування заохочує також місцями в елітних вишах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інформнапалм".
Так Данзан Содбоєв, уродженець села Бада Хілокского району Забайкальського краю, який з 2013 по 2016 рік був контрактником, після "відрядження" на Донбас став курсантом Військового університету Міністерства оборони в Москві.
Варто відзначити, що Содбоєв, на відміну від своїх товаришів по службі, був обережний з публікацією фотографій «українського відрядження-2014», однак все ж був упізнаний на знімках своїх товаришів по службі.
Читайте також: Роботи не було, приїхав вбивати: у мережі показали типовий портрет бойовика-найманця з Росії
У січні 2016 військовий сфотографувався з "Орденом Мужності", а також виклав кілька знімків зі своїми бойовими товаришами по Донбасу, а вже в липні він був зарахований до Військового університету Міністерства оборони.
Раніше стало відомо про заохочення російського командування інших контрактників, артилеристів, які стали курсантами школи молодших командирів 242-го навчального центру ВДВ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російських військових на Донбасі "притиснуло" власне командування - в українській розвідці повідомили деталі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?