Не мовчіть: журналіст Юрій Дудь закликав росіян не боятися владу РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Не мовчіть: журналіст Юрій Дудь закликав росіян не боятися владу РФ

Не мовчіть: журналіст Юрій Дудь закликав росіян не боятися владу РФ
Джерело:  online.ua

Відомий російський блогер та журналіст Юрій Дудь втретє став володарем премії "Людина року" журналу GQ. Під час промови він закликав громадян РФ, а особливо представників ЗМІ, не мовчати про політичні проблеми і беззаконня, які існують в Росії, а також не боятися Кремль, передає ONLINE.UA.

Дудь наголосив, що просто не можна мовчати про політичні репресії, поліцейське "беззаконня" і фальсифікації на виборах.

"Коли в Росії наступного разу будуть бити чергових простих перехожих кийками, коли будуть красти наступний вагон державних грошей, коли будуть вкидати нову пачку макулатури у виборчу урну, я дуже прошу вас говорити про це, а не мовчати",– сказав Дудь.

На думку блогера, багато людей оминають тему політичного свавілля Кремля, адже бояться втратити роботу та можливість самореалізовуватися. Однак він зазначив, що "той у кого є мізки і руки, ніколи не помре від голоду і нудьги, а зможе знайти роботу".

"Мовчання вже перестало бути рятівним оберегом. Якщо ти мовчиш, це не означає, що ти в будиночку. Прийти можуть в будь-який будинок, навіть якщо він розташований на Рубльово-Успенському шосе. А якщо немає різниці, то я не розумію, чому нам треба зустрічати свавілля мовчанням, а не лицем до лиця", – наголосив Дудь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий французький сатиричний журнал Charlie Hebdo вкотре висміяв президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?