"Не може бути!": Леся Нікітюк показала, як виглядала 10 років тому
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Не може бути!": Леся Нікітюк показала, як виглядала 10 років тому

"Не може бути!": Леся Нікітюк показала, як виглядала 10 років тому
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує демонструвати шанувальникам свої архівні фото, які вона зробила до шаленої популярності в Україні. Архівні знімки красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram-Stories, передає ONLINE.UA.

На одному з фото Леся показала, як виглядала 10 років тому (тоді їй було 21). Зірка позує разом з друзями – з подругою Ольгою Голуб і Михайлом Мартинюком, редактором шоу "Розсміши коміка".

"10 років тому Comedy Club", – повідомила вона у підписі.

Також Леся Нікітюк опублікувала архівний знімок свого батька Івана Івановича, який у молодості був моряком. У Stories чоловік зображений під час експедиції в Арктику.

"Не може бути! Пройшло стільки років, а ти майже не змінилася!; красу не може зіпсувати час; ти, здається, схудла з того часу; неймовірно вродлива та позитивна; більше таких фото; яка чарівна усмішка; ти моя улюблена телеведуча", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська співачка Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією. 35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?