Не може бути: у Раді зробили несподівану заяву про вибори в ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Не може бути: у Раді зробили несподівану заяву про вибори в ОРДЛО

Не може бути: у Раді зробили несподівану заяву про вибори в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пояснив умови для проведення місцевих виборів в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ політика на телебаченні.

За його словами, наразі всередині фракції немає повноцінної позиції з цього питання.

"Ну, точно не може бути. Якщо брати в чинному стані, і просто в чинному стані проводити вибори в ОРДЛО — не буде такої позиції в нашої фракції, це неможливо. Якщо будуть суттєві зміни… Як я ці зміни бачу? Наприклад, повне припинення вогню, відведення російських військ до початкового кордону, до Ростову", - зазначив Арахамія.

Він додав, йдеться також про повний контроль української влади над Донбасом. Лише потім можна говорити про організацію виборів. Зараз подібне обговорення передчасне.

Нагадаємо, вибори на Донбасі — один з пунктів врегулювання війни. Головна суперечка — порядок виконання усіх заходів. Російська сторона не погоджується на проведення голосування після виводу збройних угрупувань, а Київ наголошує, що воно неможливе до цього.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський оголосив, що незабаром з'являться офіційні новини про обмін між Києвом, Москвою та маріонетками "ЛДНР". Він зазначив, що українська сторона добивається визволення всіх кримських татар, яких засудила російська влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?