Не можна пропустити: в Києві пройде перший Кураж Basic у 2020 році
Категорія
Культура
Дата публікації

Не можна пропустити: в Києві пройде перший Кураж Basic у 2020 році

Не можна пропустити: в Києві пройде перший Кураж Basic у 2020 році
Джерело:  online.ua

У суботу та неділю, 15 і 16 лютого, в Києві пройде перший Кураж Basic у 2020 році - яскрава та незабутня подія, на яку чекають чимало жителів столиці. Розваги, активності, улюблена їжа й усе, до чого ми звикли, залишається. Особливу увагу організатори приділили розвитку барахолки, щоб кожен зміг знайти щось для себе, передає ONLINE.UA.

"Ми повертаємось куражити. Наша тема — любов до себе. Їж піцу після дванадцятої та хай тобі не буде соромно. Роби смішні селфі. Вдягайся так, як подобається тобі. Роби так, як хочеться. Люби за те, що ти в себе є. Кохання трапляється не тоді, коли ти знайшов свою половинку. Ти — єдине ціле і любов починається в тобі", - нагадують киянам та гостям столиці організатори Кураж Basic.

У спешл програмі вихідних: кіно і лекції про кохання, весілля на Куражі, інклюзивний speed dating, музика від локальних діджеїв, фотографії на пам’ять, аватарки від Діми Мунтяна, шопінг на барахолці, тату, free hugs, self-love фотозона.

"І як завжди ми залишаємося вірні собі — благодійність із нами назавжди й за будь-яких розкладів. Плануємо насолоджуватись вихідними на повну — разом із вами: приходьте самі, парами, компаніями, сім’ями та будь-якими іншими групами та одиницями суспільства;) — ми раді бачити кожного", - запрошують організатори Кураж Basic.

Вартість вхідного квитка — 150 грн. Варто звернути увагу на те, що дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам бойових дій, вагітним й іменинникам безкоштовно. Традиційно: 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1. Час роботи: 12:00-21:00.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 16 і 17 листопада в Києві проходила найочікуваніша барахолка  осені від Кураж Базар — True Kurazh Sale.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?