Не на Донбасі: стало відомо про трагічну смерть бійця АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Не на Донбасі: стало відомо про трагічну смерть бійця АТО

Не на Донбасі: стало відомо про трагічну смерть бійця АТО
Джерело:  NR

У харківському госпіталі помер 20-річний боєць АТО, що вистрілив собі в голову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRoom.
Джерела видання в правоохоронних органах повідомили, що 29 березня у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону помер військовослужбовець, якого доставили з Луганської області з пораненням голови.

Читайте також: В ійна на Донбасі: стало відомо ім'я бійця, загиблого під Горлівкою
Молодий хлопець, житель Львівської області, пішов на військову службу за контрактом в жовтні 2016 року.
"Вранці 26 березня бійця доставили з мобільного госпіталю в Луганській області з наскрізним вогнепальним пораненням голови і пошкодженням головного мозку, за попередніми даними - хлопець намагався накласти на себе руки. Три дня медики боролися за життя солдата, проте врятувати його так і не вдалося", - пише NewsRoom.
Правоохоронці відкрили за цим фактом два кримінальних виробництва - за статтею 414 ("порушення правил поводження зі зброєю"), а також - за статтею 115 КК України ("вбивство").
Як повідомляв ONLINE.UA, у Вінниці з табельної зброї застрелився майор військової частини, що дислокується на території штабу Повітряних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?