Не ображаюся: яскрава суддя прокоментувала бум навколо свого фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Не ображаюся: яскрава суддя прокоментувала бум навколо свого фото

Не ображаюся: яскрава суддя прокоментувала бум навколо свого фото
Джерело:  Сьогодні

Суддя Млинівського районного суду Рівненської області Алла Бандура, чий яскравий макіяж викликав бурхливе обговорення в мережі

, заявила, що не ображається за публікацію своєї фотографії і глузування користувачів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Сегодня

.


"Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці. Вона подзвонила мені і почала плакати в трубку. Запитує: "Тьотю, тебе не звільнять?" Я спочатку навіть не зрозуміла, про що мова, поки не з'ясувалося, що виною всьому нещасна фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде", - сказала суддя.


Коли в мережі з'явилося фото, Бандура була на лікарняному. За її словами, знімок був зроблений для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.


"Ми розглядали справу, і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я нашвидкуруч навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото. Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути з зачіскою. Не дозволяю собі з'являтися на вулиці незачесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і манікюрчик був", - розповіла суддя.



Читайте також

:

Передано

до суду справу великого чиновника, спійманого на "квартирних" махінаціях


На думку Бандури, суддя повинен бути психологічно готовим до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому намагається не нервувати.


"Я не в образі на дотепників з мережі. Просто дивно, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого - переживу. Я навіть прощаю ту людину, яка першою поширила фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією вона поцікавилася моєю думкою. А то складається враження, що вона переслідувал якийсь певний інтерес", - додала суддя.


Як повідомляв ONLINE.UA,

багато користувачів соцмереж, які посміялися над фото судді, дізнавшись реальні факти про неї, прибрали образливі пости і публічно вибачилися

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?